After work - En hel del om bra After work

Hitta After Work i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 18 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Karlshamn

Karlskrona

Sölvesborg

Kallinge

Backaryd

Bräkne-Hoby

Hitta After Work i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 47 krogar och barer att ha after work på 27 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Bohuslän och dessa finns i:

Grebbestad

Kungälv

Lysekil

Strömstad

Smögen

Kungshamn

Hitta After Work i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 40 krogar och barer att ha after work på 16 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Falun

Mora

Borlänge

Rättvik

Sälen

Leksand

Bra after work i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 7 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Bengtsfors

Färgelanda

Åmål

Högsäter

Bra after work i Gotland

Totalt i Gotland finns det 25 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 7 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Visby

Klintehamn

Hemse

Katthammarsvik

Fårö

Ljugarn

Hitta After Work i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 23 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Järbo

Bra after work i Halland

I Halland finns det sammanlagt 36 krogar och barer att ha after work på 14 olika orter. De platser i Halland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Laholm

Lindome

Bra after work i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 16 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 9 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Bollnäs

Hudiksvall

Kilafors

Gnarp

Delsbo

Järvsö

Hitta After Work i Härjedalen

Totalt i Härjedalen finns det 5 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Vemdalen

Lillhärdal

Sveg

Funäsdalen

Bra after work i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 42 krogar och barer att ha after work på 18 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Jämtland och dessa finns i:

Östersund

Åre

Vemdalen

Bruksvallarna

Storlien

Gäddede

Bra after work i Lappland

Totalt i Lappland finns det 14 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Gällivare

Hemavan

Kiruna

Dorotea

Arvidsjaur

Lycksele

Bra after work i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 20 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Medelpad och dessa finns i:

Sundsvall

Stöde

Matfors

Sörberge

Bra after work i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 29 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Luleå

Gällivare

Piteå

Kalix

Kiruna

Boden

Bra after work i Närke

Totalt i Närke finns det 27 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Närke som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Degerfors

Kilsmo

Laxå

Hitta After Work i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 169 krogar och barer att ha after work på 35 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ystad

Åhus

Bra after work i Småland

Totalt i Småland finns det 83 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 26 olika orter. De platser i Småland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Jönköping

Kalmar

Växjö

Västervik

Oskarshamn

Tranås

Bra after work i Sörmland

Totalt i Sörmland finns det 31 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Södermanland och dessa finns i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Oxelösund

Trosa

Gnesta

Hitta After Work i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 336 krogar och barer att ha after work på 42 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Stockholm

Järfälla

Sundbyberg

Johanneshov

Bromma

Solna

Hitta After Work i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 43 krogar och barer att ha after work på 9 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Uppland och dessa finns i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Morgongåva

SkoklosterHitta After Work i Värmland

Totalt i Värmland finns det 34 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 12 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sysslebäck

Charlottenberg

Kil

Bra after work i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 14 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Västerbotten och dessa finns i:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Bjurholm

Holmsund

Hörnefors

Bra after work i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 195 krogar och barer att ha after work på 45 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Göteborg

Trollhättan

Lidköping

Mariestad

Mölndal

Borås

Hitta After Work i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 8 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Västmanland och dessa finns i:

Västerås

Köping

Fagersta

Arboga

Norberg

Skinnskatteberg

Hitta After Work i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 17 krogar och barer att ha after work på 11 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Docksta

Hoting

Bjurholm

Hörnefors

Hitta After Work i Öland

I Öland finns det sammanlagt 13 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Öland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Borgholm

Byxelkrok

Löttorp

Köpingsvik

Bra after work i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 49 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Linköping

Norrköping

Motala

Finspång

Kolmården

Ödeshög