After work - En hel del om bra After work

Hitta After Work i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 18 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Karlshamn

Karlskrona

Sölvesborg

Kallinge

Bra after work i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 47 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 27 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Grebbestad

Kungälv

Lysekil

Strömstad

Hitta After Work i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 40 krogar och barer att ha after work på 16 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Falun

Mora

Borlänge

Rättvik

Hitta After Work i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 7 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Bengtsfors

Färgelanda

Åmål

Högsäter

Bra after work i Gotland

Totalt i Gotland finns det 25 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 7 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Visby

Klintehamn

Hemse

Katthammarsvik

Bra after work i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 23 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Järbo

Hitta After Work i Halland

Totalt i Halland finns det 36 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 14 olika orter. De platser i Halland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Hitta After Work i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 16 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 9 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Bollnäs

Hudiksvall

Kilafors

Gnarp

Bra after work i Härjedalen

Totalt i Härjedalen finns det 5 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Härjedalen och dessa finns i:

Vemdalen

Lillhärdal

Sveg

Funäsdalen

Bra after work i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 42 krogar och barer att ha after work på 18 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Jämtland och dessa finns i:

Östersund

Åre

Vemdalen

Bruksvallarna

Hitta After Work i Lappland

Totalt i Lappland finns det 14 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Gällivare

Hemavan

Kiruna

Dorotea

Hitta After Work i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 20 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Medelpad och dessa finns i:

Sundsvall

Stöde

Matfors

Sörberge

Bra after work i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 29 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Luleå

Gällivare

Piteå

Kalix

Bra after work i Närke

I Närke finns det sammanlagt 27 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Närke som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Degerfors

Hitta After Work i Skåne

Totalt i Skåne finns det 169 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 35 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra after work i Småland

Totalt i Småland finns det 83 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 26 olika orter. De platser i Småland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Jönköping

Kalmar

Växjö

Västervik

Bra after work i Sörmland

Totalt i Sörmland finns det 31 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Södermanland och dessa finns i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

OxelösundHitta After Work i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 336 krogar och barer att ha after work på 42 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Stockholm

Järfälla

Sundbyberg

Johanneshov

Hitta After Work i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 43 krogar och barer att ha after work på 9 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Uppland och dessa finns i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Bra after work i Värmland

Totalt i Värmland finns det 34 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 12 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Värmland och dessa finns i:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sysslebäck

Bra after work i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 14 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Västerbotten och dessa finns i:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Bjurholm

Hitta After Work i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 195 krogar och barer att ha after work på 45 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Göteborg

Trollhättan

Lidköping

Mariestad

Hitta After Work i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 8 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Västmanland och dessa finns i:

Västerås

Köping

Fagersta

Arboga

Hitta After Work i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 17 krogar och barer att ha after work på 11 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Docksta

Hoting

Hitta After Work i Öland

I Öland finns det sammanlagt 13 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Öland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Borgholm

Byxelkrok

Löttorp

Köpingsvik

Bra after work i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 49 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Linköping

Norrköping

Motala

Finspång