After work - En hel del om bra After work


Hitta After Work i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 18 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Blekinge och dessa finns i:

Karlshamn

Karlskrona

Sölvesborg

Hitta After Work i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 47 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 27 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Bohuslän och dessa finns i:

Grebbestad

Kungälv

Lysekil

Bra after work i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 40 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 16 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Falun

Mora

Borlänge

Bra after work i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 7 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Bengtsfors

Färgelanda

Åmål

Hitta After Work i Gotland

Totalt i Gotland finns det 25 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 7 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Gotland och dessa finns i:

Visby

Klintehamn

Hemse

Bra after work i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 23 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Bra after work i Halland

Totalt i Halland finns det 36 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 14 olika orter. De platser i Halland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Hitta After Work i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 16 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 9 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Hälsingland och dessa finns i:

Bollnäs

Hudiksvall

Kilafors

Hitta After Work i Härjedalen

I Härjedalen finns det sammanlagt 5 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Vemdalen

Lillhärdal

Sveg

Hitta After Work i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 42 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 18 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Östersund

Åre

Vemdalen

Hitta After Work i Lappland

Totalt i Lappland finns det 14 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Lappland och dessa finns i:

Gällivare

Hemavan

Kiruna

Bra after work i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 20 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Medelpad och dessa finns i:

Sundsvall

Stöde

Matfors

Bra after work i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 29 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Norrbotten och dessa finns i:

Luleå

Gällivare

Piteå

Bra after work i Närke

I Närke finns det sammanlagt 27 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Närke som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Bra after work i Skåne

Totalt i Skåne finns det 169 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 35 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra after work i Småland

Totalt i Småland finns det 83 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 26 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Småland och dessa finns i:

Jönköping

Kalmar

VäxjöBra after work i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 31 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Södermanland och dessa finns i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta After Work i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 336 krogar och barer att ha after work på 42 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Stockholms län och dessa finns i:

Stockholm

Järfälla

Sundbyberg

Hitta After Work i Uppland

Totalt i Uppland finns det 43 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 9 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Uppland och dessa finns i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Hitta After Work i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 34 krogar och barer att ha after work på 12 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Bra after work i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 14 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Västerbotten och dessa finns i:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Bra after work i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 195 krogar och barer att ha after work på 45 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Göteborg

Trollhättan

Lidköping

Hitta After Work i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 8 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Västerås

Köping

Fagersta

Hitta After Work i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 17 krogar och barer att ha after work på 11 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Ångermanland och dessa finns i:

Örnsköldsvik

Härnösand

Docksta

Hitta After Work i Öland

I Öland finns det sammanlagt 13 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Öland och dessa finns i:

Borgholm

Byxelkrok

Löttorp

Hitta After Work i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 49 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Östergötland och dessa finns i:

Linköping

Norrköping

Motala