After work - En hel del om bra After work

Hitta After Work i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 18 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Karlshamn

Karlskrona

Sölvesborg

Hitta After Work i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 47 krogar och barer att ha after work på 27 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Grebbestad

Kungälv

Lysekil

Bra after work i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 40 krogar och barer att ha after work på 16 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Dalarna och dessa finns i:

Falun

Mora

Borlänge

Bra after work i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 7 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Dalsland och dessa finns i:

Bengtsfors

Färgelanda

ÅmålHitta After Work i Gotland

Totalt i Gotland finns det 25 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 7 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Visby

Klintehamn

Hemse

Bra after work i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 23 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Gästrikland och dessa finns i:

Gävle

Sandviken

Hofors

Bra after work i Halland

I Halland finns det sammanlagt 36 krogar och barer att ha after work på 14 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Halland och dessa finns i:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Hitta After Work i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 16 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 9 olika orter. De platser i Hälsingland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Bollnäs

Hudiksvall

Kilafors

Hitta After Work i Härjedalen

Totalt i Härjedalen finns det 5 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Härjedalen och dessa finns i:

Vemdalen

Lillhärdal

Sveg

Hitta After Work i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 42 krogar och barer att ha after work på 18 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Jämtland och dessa finns i:

Östersund

Åre

Vemdalen

Hitta After Work i Lappland

Totalt i Lappland finns det 14 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Lappland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Gällivare

Hemavan

Kiruna

Bra after work i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 20 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Sundsvall

Stöde

Matfors

Hitta After Work i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 29 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Luleå

Gällivare

Piteå

Bra after work i Närke

Totalt i Närke finns det 27 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Närke och dessa finns i:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Bra after work i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 169 krogar och barer att ha after work på 35 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Skåne och dessa finns i:

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra after work i Småland

I Småland finns det sammanlagt 83 krogar och barer att ha after work på 26 olika orter. De platser i Småland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Jönköping

Kalmar

Växjö

Bra after work i Sörmland

Totalt i Sörmland finns det 31 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta After Work i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 336 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 42 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Stockholm

Järfälla

Sundbyberg

Hitta After Work i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 43 krogar och barer att ha after work på 9 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Uppsala

Enköping

Tierp

Hitta After Work i Värmland

Totalt i Värmland finns det 34 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 12 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Värmland och dessa finns i:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Bra after work i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 14 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Bra after work i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 195 krogar och barer att ha after work på 45 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Västergötland och dessa finns i:

Göteborg

Trollhättan

Lidköping

Bra after work i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 8 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Västerås

Köping

Fagersta

Hitta After Work i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 17 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 11 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Docksta

Hitta After Work i Öland

I Öland finns det sammanlagt 13 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Öland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Borgholm

Byxelkrok

Löttorp

Hitta After Work i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 49 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Linköping

Norrköping

Motala