After work - En hel del om bra After work

Bra after work i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 18 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Blekinge och dessa finns i:

Karlshamn

Karlskrona

Sölvesborg

Kallinge

Hitta After Work i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 47 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 27 olika orter. De platser i Bohuslän som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Grebbestad

Kungälv

Lysekil

Strömstad

Bra after work i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 40 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 16 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Dalarna och dessa finns i:

Falun

Mora

Borlänge

Rättvik

Hitta After Work i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 7 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Dalsland och dessa finns i:

Bengtsfors

Färgelanda

Åmål

Högsäter

Hitta After Work i Gotland

Totalt i Gotland finns det 25 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 7 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Visby

Klintehamn

Hemse

Katthammarsvik

Hitta After Work i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 23 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Gästrikland och dessa finns i:

Gävle

Sandviken

Hofors

Järbo

Hitta After Work i Halland

Totalt i Halland finns det 36 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 14 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Halland och dessa finns i:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Bra after work i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 16 krogar och barer att ha after work på 9 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Hälsingland och dessa finns i:

Bollnäs

Hudiksvall

Kilafors

Gnarp

Hitta After Work i Härjedalen

I Herjeådalen finns det sammanlagt 5 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Härjedalen och dessa finns i:

Vemdalen

Lillhärdal

Sveg

Funäsdalen

Bra after work i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 42 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 18 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Östersund

Åre

Vemdalen

Bruksvallarna

Bra after work i Lappland

I Lappland finns det sammanlagt 14 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Lappland och dessa finns i:

Gällivare

Hemavan

Kiruna

Dorotea

Hitta After Work i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 20 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Sundsvall

Stöde

Matfors

Sörberge

Hitta After Work i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 29 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Norrbotten som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Luleå

Gällivare

Piteå

KalixBra after work i Närke

I Närke finns det sammanlagt 27 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Närke och dessa finns i:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Degerfors

Bra after work i Skåne

Totalt i Skåne finns det 169 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 35 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Skåne och dessa finns i:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra after work i Småland

Totalt i Småland finns det 83 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 26 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Småland och dessa finns i:

Jönköping

Kalmar

Växjö

Västervik

Hitta After Work i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 31 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Oxelösund

Bra after work i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 336 krogar och barer att ha after work på 42 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Stockholms län och dessa finns i:

Stockholm

Järfälla

Sundbyberg

Johanneshov

Hitta After Work i Uppland

Totalt i Uppland finns det 43 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 9 olika orter. De platser i Uppland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Hitta After Work i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 34 krogar och barer att ha after work på 12 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Värmland och dessa finns i:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sysslebäck

Hitta After Work i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 37 krogar och barer att ha after work på 14 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Bjurholm

Bra after work i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 195 krogar och barer att ha after work på 45 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Västergötland och dessa finns i:

Göteborg

Trollhättan

Lidköping

Mariestad

Bra after work i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 8 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Västerås

Köping

Fagersta

Arboga

Bra after work i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 17 krogar och barer att ha after work på 11 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Ångermanland och dessa finns i:

Örnsköldsvik

Härnösand

Docksta

Hoting

Hitta After Work i Öland

Totalt i Öland finns det 13 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Öland och dessa finns i:

Borgholm

Byxelkrok

Löttorp

Köpingsvik

Hitta After Work i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 49 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Linköping

Norrköping

Motala

Finspång