After work - En hel del om bra After work

Bra after work i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 18 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Karlshamn

Karlskrona

Sölvesborg

Kallinge

Backaryd

Bräkne-Hoby

Hitta After Work i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 47 krogar och barer att ha after work på 27 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Bohuslän och dessa finns i:

Grebbestad

Kungälv

Lysekil

Strömstad

Smögen

Kungshamn

Hitta After Work i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 40 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 16 olika orter. De platser i Dalarna som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Falun

Mora

Borlänge

Rättvik

Sälen

LeksandBra after work i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 7 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Bengtsfors

Färgelanda

Åmål

Högsäter

Bra after work i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 25 krogar och barer att ha after work på 7 olika orter. De platser i Gotland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Visby

Klintehamn

Hemse

Katthammarsvik

Fårö

Ljugarn

Bra after work i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 23 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Järbo

Bra after work i Halland

I Halland finns det sammanlagt 36 krogar och barer att ha after work på 14 olika orter. De platser i Halland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Laholm

Lindome

Hitta After Work i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 16 krogar och barer att ha after work på 9 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Hälsingland och dessa finns i:

Bollnäs

Hudiksvall

Kilafors

Gnarp

Delsbo

Järvsö

Hitta After Work i Härjedalen

I Härjedalen finns det sammanlagt 5 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Vemdalen

Lillhärdal

Sveg

Funäsdalen

Bra after work i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 42 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 18 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Jämtland och dessa finns i:

Östersund

Åre

Vemdalen

Bruksvallarna

Storlien

Gäddede

Hitta After Work i Lappland

I Lappland finns det sammanlagt 14 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Lappland och dessa finns i:

Gällivare

Hemavan

Kiruna

Dorotea

Arvidsjaur

Lycksele

Bra after work i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 20 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Medelpad och dessa finns i:

Sundsvall

Stöde

Matfors

Sörberge

Bra after work i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 29 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Norrbotten och dessa finns i:

Luleå

Gällivare

Piteå

Kalix

Kiruna

Boden

Bra after work i Närke

Totalt i Närke finns det 27 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Närke som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Degerfors

Kilsmo

Laxå

Hitta After Work i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 169 krogar och barer att ha after work på 35 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ystad

Åhus

Hitta After Work i Småland

I Småland finns det sammanlagt 83 krogar och barer att ha after work på 26 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Småland och dessa finns i:

Jönköping

Kalmar

Växjö

Västervik

Oskarshamn

Tranås

Bra after work i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 31 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Södermanland och dessa finns i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Oxelösund

Trosa

Gnesta

Bra after work i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 336 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 42 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Stockholm

Järfälla

Sundbyberg

Johanneshov

Bromma

Solna

Hitta After Work i Uppland

Totalt i Uppland finns det 43 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 9 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Uppland och dessa finns i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Morgongåva

Skokloster

Hitta After Work i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 34 krogar och barer att ha after work på 12 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sysslebäck

Charlottenberg

Kil

Bra after work i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 37 krogar och barer att ha after work på 14 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Västerbotten och dessa finns i:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Bjurholm

Holmsund

Hörnefors

Bra after work i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 195 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 45 olika orter. De platser i Västergötland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Göteborg

Trollhättan

Lidköping

Mariestad

Mölndal

Borås

Hitta After Work i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 37 krogar och barer att ha after work på 8 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Västerås

Köping

Fagersta

Arboga

Norberg

Skinnskatteberg

Bra after work i Ångermanland

Totalt i Ångermanland finns det 17 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 11 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Docksta

Hoting

Bjurholm

Hörnefors

Bra after work i Öland

Totalt i Öland finns det 13 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Öland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Borgholm

Byxelkrok

Löttorp

Köpingsvik

Bra after work i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 49 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Östergötland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Linköping

Norrköping

Motala

Finspång

Kolmården

Ödeshög