After work - En hel del om bra After work

Bra after work i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 18 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. De platser i Blekinge som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Karlshamn

Karlskrona

Sölvesborg

Kallinge

Backaryd

Bra after work i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 47 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 27 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Bohuslän och dessa finns i:

Grebbestad

Kungälv

Lysekil

Strömstad

Smögen

Hitta After Work i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 40 krogar och barer att ha after work på 16 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Dalarna och dessa finns i:

Falun

Mora

Borlänge

Rättvik

Sälen

Bra after work i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 7 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Dalsland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Bengtsfors

Färgelanda

Åmål

Högsäter

Bra after work i Gotland

Totalt i Gotland finns det 25 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 7 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Gotland och dessa finns i:

Visby

Klintehamn

Hemse

Katthammarsvik

Fårö

Bra after work i Gästrikland

Totalt i Gästrikland finns det 23 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Gästrikland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Gävle

Sandviken

Hofors

Järbo

Bra after work i Halland

Totalt i Halland finns det 36 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 14 olika orter. De platser i Halland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Laholm

Hitta After Work i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 16 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 9 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Hälsingland och dessa finns i:

Bollnäs

Hudiksvall

Kilafors

Gnarp

Delsbo

Bra after work i Herjeådalen

Totalt i Herjeådalen finns det 5 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Härjedalen som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Vemdalen

Lillhärdal

Sveg

Funäsdalen

Bra after work i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 42 krogar och barer att ha after work på 18 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Östersund

Åre

Vemdalen

Bruksvallarna

Storlien

Hitta After Work i Lappland

Totalt i Lappland finns det 14 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Lappland och dessa finns i:

Gällivare

Hemavan

Kiruna

Dorotea

Arvidsjaur

Hitta After Work i Medelpad

Totalt i Medelpad finns det 20 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 4 olika orter. De platser i Medelpad som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Sundsvall

Stöde

Matfors

Sörberge

Bra after work i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 29 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Norrbotten och dessa finns i:

Luleå

Gällivare

Piteå

Kalix

Kiruna

Hitta After Work i Närke

I Närke finns det sammanlagt 27 krogar och barer att ha after work på 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Närke och dessa finns i:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Degerfors

KilsmoBra after work i Skåne

Totalt i Skåne finns det 169 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 35 olika orter. De platser i Skåne som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ystad

Hitta After Work i Småland

Totalt i Småland finns det 83 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 26 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Småland och dessa finns i:

Jönköping

Kalmar

Växjö

Västervik

Oskarshamn

Hitta After Work i Södermanland

Totalt i Sörmland finns det 31 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Oxelösund

Trosa

Bra after work i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 336 krogar och barer att ha after work på 42 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Stockholm

Järfälla

Sundbyberg

Johanneshov

Bromma

Bra after work i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 43 krogar och barer att ha after work på 9 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Uppland och dessa finns i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Morgongåva

Bra after work i Värmland

Totalt i Värmland finns det 34 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 12 olika orter. De platser i Värmland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Sysslebäck

Charlottenberg

Hitta After Work i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 14 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Bjurholm

Holmsund

Hitta After Work i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 195 krogar och barer att ha after work på 45 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Västergötland och dessa finns i:

Göteborg

Trollhättan

Lidköping

Mariestad

Mölndal

Hitta After Work i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 37 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 8 olika orter. De platser i Västmanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Västerås

Köping

Fagersta

Arboga

Norberg

Bra after work i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 17 krogar och barer att ha after work på 11 olika orter. De platser i Ångermanland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Örnsköldsvik

Härnösand

Docksta

Hoting

Bjurholm

Bra after work i Öland

I Öland finns det sammanlagt 13 krogar och barer att ha after work på 4 olika orter. De platser i Öland som har de flesta krogar där ni kan ha en kul after work är:

Borgholm

Byxelkrok

Löttorp

Köpingsvik

Hitta After Work i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 49 ställen att ha after work på och det på sammanlagt 10 olika orter. Där det finns flest restauranger och uteställen som ni kan ha after work på i Östergötland och dessa finns i:

Linköping

Norrköping

Motala

Finspång

Kolmården